Welkom bij EP: OJE electronics

Wij stellen ons graag even aan u voor. OJE Electronics heeft in 1996 haar deuren geopend voor het publiek aan de Waterstraat 79 in Delfzijl. In de begin jaren verkochten wij zeer veel hobby elektronica o.a. scanners en communicatie apparatuur, satelliet, telefonie, car-hifi en audio/video accessoires.

Na diverse winkel-uitbreidingen hebben wij sinds 1998 een zeer ruim pakket computers en sinds 2000 een gevarieerd aanbod audio/video producten in ons assortiment.
OJE Electronics heeft ook een technische dienst, waar u uw apparatuur kunt laten repareren of waar u simpel een kabeltje kunt laten solderen. Ook kunt u gebruik maken van onze buitendienst. Zij installeren graag uw bestaande of nieuw aangeschafte apparatuur en ook in geval van een storing aan bijvoorbeeld uw antenne-signaal of een schotel-installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds augustus 2021 is de winkel van EP: OJE Electronics verhuisd naar de Waterstraat 64 in centrum van Delfzijl. Door het succes van de winkel was men toe aan meer winkelruimte en dat is gelukt. De winkel heeft nu een oppervlakte van zon 400 vierkante meter. Het aanbod is behoorlijk vergroot en daardoor is het assortiment nog completer geworden.

In de loop van de jaren is het pakket en de service behoorlijk uitgebreid. Zo is de winkel ruim opgezet, onderverdeelt in de volgende segmenten.

Witgoed

EP:OJE Electronics heeft ook een uitgebreide witgoed afdeling, met alles op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Dus ook voor een wasmachine, droger of koelkast kunt u bij hun terecht. Veel klanten kiezen ook op dit gebied voor hun omdat men ook voor deze producten de bekende snelle en betaalbare service geeft. Dus is er iets aan de hand kan men het snel met hun eigen monteurs repareren. Wanneer de inbouwapparatuur van uw keuken aan vervanging toe is kunt u deze niet alleen aanschaffen bij EP:OJE Electronics maar ook laten inbouwen.

Computers

Op het gebied van computers is men een totaal specialist, computer, laptop, tablet, cartridges, toners , printer of onderdelen/kabels, u vindt het in hun computer afdeling. Wanneer u computer kapot is kan hun afdeling reparatie uw soft/hardware problemen snel oplossen, zelfs aan huis.

Audio

EP:OJE Electronics heeft als één van de weinige winkels in de regio een royale audio afdeling waar u alleen maar kwalitatief goede merken aantreft. Men heeft een luxe luisterhoek om uw keuze te maken voor audio componenten, platenspelers, DAB radio’s, micro hifi sets, soundbars, luidsprekers, hoofdtelefoons en veel accessories zoals pickup naalden, bekabeling, reiniging en connectoren. EP: OJE Electronics is dealer van onder andere: BlueSound, Cocktail Audio, Cambridge Audio, Monitor Audio, Dali, Sennheiser, Denon, Marantz, NAD, Yamaha, Kenwood, Thorens, Focal, Pro-Ject en Dual.

TV

Wanneer u opzoek bent naar een andere of een nieuwe tv dan moet u zeker bij EP:OJE Electronics in de Waterstraat 64 in Delfzijl hebben gekeken. Men heeft een uitgebreid aanbod van alle grote merken. Men biedt u ook de mogelijkheid om uw nieuwe tv te laten installeren bij u thuis.

Eigen technische dienst

EP: OJE Electronics heeft een eigen technische dienst, waar zij uw apparatuur zelf kunnen repareren of waar u simpelweg een kabeltje kunt laten solderen. Ook kunt u gebruik maken van hun buitendienst. Zij installeren graag uw bestaande of nieuw aangeschafte apparatuur en ook in geval van een storing aan bijvoorbeeld uw wifi netwerk, Ziggo-signaal of een schotel-installatie bent u bij hun aan het juiste adres. Zij hanteren lage onderzoekskosten zodat het altijd de moeite waard is om te laten onderzoeken of reparatie van uw defecte apparatuur zinvol is.